Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Autowasdag in Bleskensgraaf

22 september 2018, 10:00 - 16:00
Wat gaat er gebeuren?

Na het grote succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een autowasdag in Bleskensgraaf in samenwerking met Carwash Bleskensgraaf. De autowasboxen zullen weer een dag beschikbaar zijn voor Moz Kids. Het bestuur van Moz Kids, voormalige leden van de reisgroepen en andere mensen zullen uw auto wassen.

Wanneer is deze activiteit?

Van 10:00 tot 16:00 kunt u ons weer vinden bij Carwash Bleskensgraaf aan de Melkweg in Bleskensgraaf. hier zullen we in de wasboxen uw auto weer volledig laten glimmen!

Waar gaat het geld naartoe?

De opbrengst gaat ook deze keer naar de (af)bouw van Casa Valerio. Het eind van de bouw komt bijna in zicht! En hoe eerder dit is, hoe eerder we nieuwe babytjes kunnen helpen zich weer veilig en geliefd te gaan voelen, zodat ze geadopteerd kunnen worden! Casa Valerio zal de opvang worden van babytjes die binnenkomen en geen ouders meer hebben. Hier worden ze verzorgd, over hun trauma heen geholpen en weer aangesterkt. Vanuit deze plek kunnen ze ook worden geadopteerd door families in Mozambique. Het is uiteindelijk altijd de bedoeling dat een kindje een nieuwe, vaste, familie krijgt waar hij of zij in alle rust kan opgroeien.

Zien we u daar?

Wilt u ook bijdragen aan de bouw van dit huis? Dat kan! U bent welkom op de autowasdag, bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u wel helpen? Dan kunt u klikken op onderstaande link om eenmalig een bedrag te doneren!

Wilt u meer informatie over de autowasdag? Klik dan hier:  Flyer Autowasdag 2018 , voor meer informatie!

Casa Valerio

Gegevens

Datum:
22 september 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Categorie:

Organisatoren

Stichting Moz Kids
Carwash Bleskensgraaf

Locatie

Bleskensgraaf
Zevenhovenstraat 2
Bleskensgraaf, 2971AZ Nederland

+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.