Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Moz Kids diner 2018

9 november 2018, 19:00 - 23:30

Het Moz Kids diner

Moz Kids organiseert jaarlijks een diner om geld op te halen voor de weeshuizen in Mozambique. Ook dit jaar gaat de opbrengst weer naar de afbouw van Casa Valerio, het babyhuis. Het Moz kids diner vindt dit jaar plaats in Strijen.

Casa Valerio

Casa Valerio is een babyhuis wat gebouwd is op het terrein van casa Promessa. De muren staan, het dak zit er op, muren zitten er in, het is geverfd. Maar het is nog niet af. Er moeten nog meubels in, er moet nog het een en ander afgewerkt worden en zo zijn er nog heel veel dingen die nodig zijn om het babyhuis open te laten gaan en baby’s op te kunnen nemen in het huis. Want wanneer het huis zelf af is, moeten er ook nog verzorgers komen die de baby’s kunnen verzorgen, luiers, melkpoeder en ga zo maar even verder. Dus we kunnen nooit genoeg geld ophalen voor dit huis en daarom organiseert Stichting Moz Kids het Moz Kids diner. Wilt u meer informatie over Casa Valerio? Klik dan hier.

Wie, wat, waar, wanneer?

Het diner wordt dus georganiseerd door de stichting zelf. Tijdens het diner wordt er een update gegeven hoe het er nu voor staat in Mozambique. Krijgen jullie een korte presentatie over het bezoek van Mike en Mirjam de Bruijn aan Mozambique. Ook wordt er een filmpje laten zien van een Nederlandse groep die de reis naar Mozambique heeft afgelegd in juli 2018. Tijdens de avond heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan een spel en kunt u mede geïnteresseerden ontmoeten.

Het diner wordt gehouden in de Mariahoeve in Strijen. Op vrijdag 9 november is iedereen vanaf 19:00 welkom. Er wordt deze avond gekookt door een professionele kok.

Zien we u bij het Moz Kids diner?

Zien we u vrijdag 9 november ook bij het Moz Kids diner? Mis het niet en geeft u zich nog snel op! Opgeven kan nog door te mailen naar: Jozienkruijthoff@hotmail.com of te appen/smsen naar: 0627823595!

 

Moz kids Diner 2018

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
19:00 - 23:30
Categorie:

Organisator

Stichting Moz Kids

Locatie

De Mariahoeve, Strijen
Strijen, Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.