Bestuur van de stichting

Als stichting willen we u graag voorstellen aan ons bestuur. Degene die de evenementen en acties bedenken om geld op te halen voor de kinderen en de bouw. Maar ook de mensen die met u het contact houden er voor zorgen dat u zoveel mogelijk up-to-date blijft over het leven van de kinderen.

Jozien met Erika

Jozien Kruijthoff-Troost – Voorzitter

Mijn naam is Jozien Kruijthoff. Ik ben geboren op 11 augustus 1960. Binnen het bestuur van Stichting Moz Kids zet ik mij in voor het promoten van de stichting richting bedrijven en individuen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de invulling van acties. Ik vind het belangrijk dat mensen in Nederland horen over Stichting Moz Kids en de weeskinderen zodat we met elkaar het verschil kunnen maken voor deze kinderen. Zelf heb ik bijna 6 jaar in Botswana en Zuid-Afrika gewoond en heb ik in 2013 het werk in Mozambique bezocht. Ik vind het leuk en zeer zinvol om samen met anderen mijn schouders onder deze stichting te zetten. Naast mijn werk voor Stichting Moz Kids ben ik werkzaam als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk.

 

Mirjam de Bruijn, bestuursfoto

Mirjam de Bruijn – Secretaris

Mijn naam is Mirjam de Bruijn Ik ben geboren op 25 juni 1991. In de periode 2009 – 2010 ben ik voor het eerst 6 maanden in Mozambique geweest, met mijn man Mike de Bruijn. Naar aanleiding van deze reis en onze bijzondere indrukken, hebben we bij thuiskomst Stichting Moz Kids opgericht. Ik ben binnen de stichting verantwoordelijk voor de communicatieve werkzaamheden. Naast mijn werk voor Moz Kids ben ik werkzaam als orthopedagoog in de gehandicaptenzorg.

 

Timo met Erika

Timo Koster – Penningmeester

Mijn naam is Timo Koster, ik ben geboren op 25 juli 1998. Als de penningmeester van Moz Kids ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de stichting. Ik mag alle giften die Moz Kids ontvangt doorgeven aan Mozambique. In de zomer van 2016 en 2018 ben ik zelf naar Mozambique geweest om te beginnen met de bouw van Casa Valerio, het nieuwe babyhuis, en om de kinderen een tijdje in het zonnetje te zetten. Hier heb ik kunnen zien en meemaken wat sponsoren en giften voor de kinderen betekenen. Buiten mijn inzet voor Moz Kids studeer ik Werktuigbouwkunde aan de TU Delft.

Piet met Heriqueta

Piet Baars – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Piet Baars, geboren in 1965 in Dordrecht en getrouwd met Jeanette. Wij hebben 2 kinderen Jasper en Muriël waarmee we meerdere malen in Mozambique zijn geweest. In het dagelijks leven ondernemer en in 2015 geraakt door de stichting Moz Kids, waarbij vele jonge mensen actief zijn. Jonge mensen die stuk voor stuk grote betrokkenheid tonen bij kinderen, die minder geluk hebben gehad en in een arm land opgroeien. Op TV zie je wat dat is maar ter plaatse beleef je wat dat in de praktijk betekent. En die beleving heeft me doen besluiten actief mee te werken om zo ‘de verandering te zijn die je zelf in deze wereld wilt zien.’

Koen met Dene en Ricardo

Koen Biesheuvel – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Koen Biesheuvel. Ik ben geboren op 21 november 1989. Ik ben binnen Stichting Moz Kids als marketing medewerker verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van acties. Als stichting hopen we ons door middel van reeds bekende en nieuwe acties te profileren aan sponsoren en geld in te zamelen voor de weeskinderen in Mozambique. Begin 2014 ben ik voor het eerst in Mozambique geweest waar ik een bezoek heb gebracht aan de weeshuizen. Ik heb een hart voor Afrika en mensen in nood. Ik zie het als een voorrecht om de kinderen in Mozambique te helpen en te laten delen in onze rijkdom. Naast mijn werk voor Stichting Moz Kids ben ik werkzaam als ontwerper en aanlegger van tuinen.

Marry in Mozambique

Marry Mudde – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Marry Mudde. Moeder van een zoon en dochter en oma van een lieve kleindochter. Ik ben apothekersassistente in Bleskensgraaf. Op mijn werk kwam ik via Jozien in aanraking met Moz Kids. Ik stond een paar keer op de Kerstmarkt en hielp bij het jaarlijkse Moz Kids diner. Op die manier raakte ik ook steeds meer betrokken bij de kinderen in Mozambique. Sinds 2016 ben ik onderdeel van het bestuur en help ik mee bij de ledenadministratie. In 2017 heb ik mijn eerste bezoek aan Mozambique gebracht met de reisgroep. We hielpen o.a. bij de bouw van Casa Valerio en zagen dat de kinderen goed verzorgd worden. Het was een heel speciale reis en het deed me veel: de cultuur, de mensen, de armoede en het verschil tussen arm en rijk in Afrika.

 

Muriël met Heriqueta

Muriël Baars – Staflid communicatie

Mijn naam is Muriël Baars, ik ben geboren op 5 oktober 1995 en woon in ’s-Gravendeel. Ik ben verantwoordelijk voor de website, social media en nieuwsbrieven. In de periode van 2015 tot en met 2019, ben ik elke zomer in Mozambique geweest om mee te helpen in de weeshuizen. De kinderen, de verzorgers en de leiding, je sluit ze in je hart en laat ze niet meer los. Het is prachtig om m’n sponsorkindje, wat als baby binnenkwam, nu inmiddels als kleuter te zien. Ik ben blij dat ik iets in haar leven en het leven van de andere kinderen kan betekenen middels mijn bijdrage in deze stichting. Naast mijn vrijwilligerswerk bij het bestuur van deze stichting, ben ik werkzaam in de online marketing.

Bekijk hier de ANBI-gegevens