de Kernwaarden

Persoonlijk

Het persoonlijke karakter van de stichting, is de kracht. Het doel is dat de sponsoren en band opbouwen met het kind wat ze sponsoren. Op deze manier kunnen ze zien waar hun donatie terecht komt. Daarnaast is dit ook voor het kindje in Mozambique goed. Zij leren dat er, ondanks dat hun ouders hun niet meer wilden, er toch mensen zijn die van ze houden. We willen in Nederland het gevoel creëren, dat mensen Stichting Moz Kids zien als een stichting waar ze zich mee kunnen identificeren en die aansluit bij hun persoonlijke levensovertuiging.

Toekomstgericht

De toekomst van de kinderen is waar wij als stichting aan bij willen dragen. Dit door onderwijs, levensonderhoud en liefde. Want liefde is het enige wat vermenigvuldigd, als je het deelt.

Doelgericht

Het doel dat wij voor ogen hebben is het ondersteunen van de kinderen in de weeshuizen in Mozambique. Al het werk dat wij hier in Nederland en ook in Mozambique doen is erop gericht om de levenskwaliteit van deze kinderen te verbeteren.

Betrouwbaar

Wij staan ervoor garant dat uw geld goed besteed wordt in Mozambique en gebruikt wordt voor het verbeteren van de levensstandaard van de kinderen en het onderhouden van het project.

Betrokken

Door middel van regelmatig contact met Mozambique en een nieuwsbrief naar onze sponsoren en belangstellenden proberen wij u op de hoogte te houden van de veranderingen binnen Stichting Moz Kids en in Mozambique. Daarnaast posten we regelmatig updates op onze Facebookpagina en proberen we vragen van sponsoren in alle volledigheid zo snel mogelijk te beantwoorden. We vinden de betrokkenheid van sponsoren erg belangrijk: met elkaar maken we het verschil!