Over de acties

Het afgelopen jaar zijn weer veel verschillende acties gehouden om Moz Kids breder bekend te maken en geld in te zamelen voor de weeshuizen in Mozambique. Door zowel het Moz Kids bestuur als de leden van de groepsreis, die afgelopen zomer naar Mozambique zijn afgereisd voor een werkvakantie, zijn verschillende acties bedacht en uitgevoerd.

We zetten ze graag nog even op een rijtje:

Autowasactie

Op 30 september vond de jaarlijkse autowasactie plaats. Dit keer bij de Carwash (firma Wemmers) in Bleskensgraaf. De opbrengst hiervan steunt de bouw van babyopvanghuis Casa Valerio.

Moz Kids diner

Op 19 mei heeft het jaarlijkse Moz Kids diner plaatsgevonden. Dit jaar in de Hoekse Waard, namelijk Strijen. Velen diensten zijn geveild. Het was een zeer geslaagde avond met weer een heerlijk menu op de kaart onder leiding van kok Maurice.

Persoonlijke sponsoractie

In plaats van de kledingactie heeft afgelopen jaar de persoonlijke kaartenactie plaatsgevonden. Iedere sponsor heeft de kans gekregen om een foto van zichzelf op te sturen met daarbij een persoonlijke tekst voor zijn/haar sponsorkindje.

 

Verder hadden we dit jaar nog de plaatselijke braai, het feest in Alcazar, de markt Graafzicht, de bruiloft van Paul en Karina, een braderie en de knotwilgenactie

Wij willen u hartelijk danken voor uw support en/of bijdrage hierin! Samen maken we het verschil!

2 reacties op “Over de acties

 • ankie dijksma —

  ik ben heel erg benieuwd wie nu de leiding heeft over de huizen nu Pieter en Rica er niet meer zijn. Gaat Rica nog terug??

  • Muriël Baars —

   Beste Ankie,

   Ik snap dat u hier benieuwd naar bent. Op het moment houdt Rika nog contact met de kinderen vanuit Kaapstad. De dagelijkse leiding wordt en werd altijd al gedaan door de tia’s (nanny’s) Daarnaast zijn Llewelyn en Lize nog in Mozambique. Zij houden overzicht en hebben de taken van Rika en Pieter op zich genomen. Ook zit er in Casa Um op het moment een man die daar woont en meehelpt. Cristavao is altijd nog op Casa Promessa, hij en zijn vrouw Aide zijn daar al jaren bij betrokken.
   Er wordt dus goed voor de kinderen gezorgd en er is ook zeker regelmatig contact met hun!

   Hopelijk heb ik hiermee uw vraag voldoende beantwoord!

   Met vriendelijke groet,
   Muriël
   Communicatie staflid.

Reacties zijn gesloten.