Terug van weggeweest!

Ik vind het erg leuk om jullie in deze nieuwsbrief te vertellen dat ik per direct weer aan de slag ga als secretaris voor Moz Kids. Ik heb dit in het verleden altijd met veel liefde en plezier gedaan en kijk er naar uit om weer iets te kunnen bijdragen. Wellicht kennen sommigen mij al, maar anderen ook niet, dus ik zal mij in het kort even voorstellen.

Mijn naam is Mirjam de Bruijn. Ik heb Stichting Moz Kids in 2010 opgericht, samen met mijn man, nadat wij een half jaar vrijwilligerswerk hebben gedaan bij de kids in Mozambique. We waren geraakt door de kinderen, door de liefde en het werk en wilden hier vanuit Nederland graag iets voor de kinderen betekenen. Sindsdien zijn we meerdere keren, voor zowel korte als lange tijd teruggegaan en zijn we altijd betrokken gebleven bij de kinderen en het project. We hopen later dit jaar, opnieuw een bezoek aan de kids te gaan brengen.

Ik zie ernaar uit jullie te spreken via de mail en weer aan de slag te gaan voor deze top kids! Wellicht tot ziens bij een van onze acties.